CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Saturday, January 29, 2011

Volleyball volleyball volleyball :)


Assalamualaikum wbt..

Hari ni nak tunaikan janji sebelum pergi hiking kat gunung chemerung dungun dan balik cuti CNY. By the way, mood kemenangan volleyball masih membara sebab stil lagi terkenang-kenang dekat match tu. Dah lama kot tak lepas gian main volleyball ;p

Memang aku obses dengan volleyball, since dari darjah 6 aku stat main untuk kelantan. Tapi aku lebih suka tengok match lelaki punya, sambil tengok sambil usha lelaki ensem. See, kecik-kecik dah gatal.haha.
Since zaman sekolah rendah sampai sekolah menengah dan sampailah ke matrik, orang selalunya kenal aku as a volleyball player. Nak kata main hebat takpun, spike pom terjungkit-jungkit sebab pendek =.=
Sokongan parents aku memang tiptop la. Kalau dekat dengan match, abah selalunya mesej bagi moral support. Even dah 22 tahun dan tournament interkolej je kot abah still lagi do the same things, tens abah. *hug and kiss*


Tapi game kali ni, sangat meninggalkan kesan  kat hati aku. Maybe sebab satu team ngan budak malaysia kot ;p. Eh tidak. Bukan bukan.. Sebenarnya masa game hari tu, ada pertanyaan yang tidak disangka-sangka. Dalam first six yang masuk dalam court, aku seorang je pemain picisan. Ye la, pemain paling pendek dan gemuk, =.= Dan aku jugak satu-satunya pemain yang bertudung. Mana taknya ada 3 orang pemain malaysia (chinese) dan dua orang pemain netball msn. One of them tu pernah satu team dengan aku masa main untuk kelantan dulu :)

Tapi sebelum aku cakap apa pertanyaan tu, jum cuci mata tengok final match!

The winner is Kolej keenam! horay horay!



Stupid mistakes, dua kali serve asyik sangkut net, nyampah!

=)

Band down, here we gO!
Supportes memang awesome sangat, tens for jerit-jerit bagi semangat!

See, player yang paling pendek dan gemuk dan uhuhuhu..

Seronok seronok seronok

Aku paling suka gambar ni. Nampak macam satu team serasi :)

Tens to my besties, Que dan Jan, dan Is (is takde dalam gambar)

Final match dengan kosass

Again and again!

We love k6!


Seorang chinese tanya aku..
Q : Eh, kenapa you pakai tudung masa match?
A: Dah lama ai bertudung. Since form 4,ai dah tak pernah free hair. :) . Dah insaf la dear.
Q: Oh yeke? Memang dari dulu lagi you pakai tudung. Tipu la.
A:  Sambil angguk-angguk, Ye betul. 
Q: Bukan ke budak sukan tak pakai tudung?
A: ai bukan budak sukan la. ai tak pandai pom main. :(
Q: Tipula. you pro maa..Main hebat woo..


Aku? kembang kempis jugak lah, terus pergi muntah dekat tepi court,haha. 



Till then, bai!







3 comments:

Yatt Muhammad said...

giller hebat ko as...hahahhaha...congrate lah yer...:)

saNah said...

congrtzz k ehh sanah pun ska bola tmpr ehh..

http://sanahgurlz@blogsport.com

asmaa said...

hahaha wah mood menang x abis2 lg ke cik as oi..hehhehe
yg penting jgn kembang sgt nanti koyak seluar..hehehhe

as cantik gambar 2..nanti kau mintak kt abg yg tgkp gambar kita arie 2 ak nak as...