CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Thursday, January 20, 2011

senyum

Assalamualaikum wbt.


Pernah tak korang rasa bengang gila bila senyuman seikhlas hati sampai terkoyak bibir mulut tak dibalas? Pernah tak korang rasa malu-malu nak senyum dekat orang sebab bergigi jarang macam aku? Pernah tak korang menyumpah seranah dekat orang yang senyum sinis? Lepas tu siap publish dalam fesbuk..Pernah tak korang teringin sangat nak bagi senyuman paling menawan bila terserempak dengan lelaki idaman? Ok, aku pernah. haha.geli? Aku pun..


Selesai sudah set induksi aku, *ecece, mentang-mentang cikgu, ko nak masukkan sekali elemen mengajar dalam blog? lempang kan..

Sebenarnya aku nak menyeru kepada anda, anda dan anda semua supaya kita melatih diri untuk senyum seikhlas hati. Tak susah pom adik kakak sekalian, angkat bibir tu sikit jek..takpe, gigi ko jarang ke, mulut ko senget ke, gigi ko hitam ke..asalkan pahalanya bertambah. Senyum kan satu sedekah..
See, senang-senang je nak tambah pahala. Thank you Allah, Thank you Allah :)


Jum layan video lagu favourite aku. Kawan handsome aku yang tag dalam fesbuk. Dah lama da video ni aku buat perkasam. Tapi seriusly aku akan tersenyum bila dengar lagu ni :) Tens Iskandar shah.



video

6 comments:

Iskandar Shah said...

welcome hasfalini.. banyakkan senyum.. walau diri tak sempurna, senyuman itulah pemanis rupa.. ; )

lini hasnan said...

hehe..is jangan tertekan tau, :)

hiro said...

senyum..xyah kata apa2..keh2

fyna said...

senyum tue sedekah..


jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

lini hasnan said...

hiro : ^_______^

lini hasnan said...

fyna : tens :) t as follow back ye