CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Monday, January 10, 2011

Pakai tudung tapi nak tunjuk pusat?haha

Assalamualaikum wbt...


Macam tempat lain la, setiap tahun mesti nak buat Annual Dinner kan. Aku ni semestinya lah kena mewajibkan diri pergi, aku kan Very Important Person (vip). By the way, yang selalu jadi masalah besar aku adalah nak memilih baju ikut tema majlis. Mestilah nak kena lawa-lawa kan, takkan aku nak kalah dengan orang lain kot?? *eh, apesal ko budget vogue ni as?lempang nak?


Okey, tema dinner kami adalah 'Arabian Night'. See, jadi minah rempit arab la aku nanti malam tu..Agaknya la kan, baju mana yang sesuai dengan tema? Lets scroll down!



Waduh, kok ganteng bangat kalau begini pakaiannya? Err, betul-betul minah arab ni.Cuba bayang aku dress up macam ni, wow! awesome okeh! haha..


Eh, pakai tudung tunjuk pusat? Mesti terbeliak mata Oppa Que. Eh bukan mesti, Memang Pasti Terbeliak ye. 
Tapi aku suka la kasut dia, unik sangat kan. Kalau time nak santap tu, beg bolehla sangkut kat kasut dulu.haha. Selekeh mak hayam sangat ye deknon.

Totally rasa macam cendawan kalau aku dress up macam ni..haha. Tak suka la, gaya macam nak kawin jek.



Jadi jadi dan jadi, jum serbu butik-butik mulai sekarang! oyeah!!


Psst : Alamak, penajaan tak jalan lagi ni, camne nak buat annual dinner gempak? huhu..till then, bai!


10 comments:

Wan Zulqhairi said...

jom join kontes ni.. http://wamozuwaha.blogspot.com/2011/01/contest-into-mirror.html

fara feroza said...

ok pe tunjuk pusat..baru la seksi..hahah...no larh..kalau tutup, bior tutup betul kan.... lgpun bertudung pun leh pakai glamer2 gak wut...:)

AJL kak pah menang.!!

tenangsudey said...

tu la pasal... wat timbul fitnah kepada org pakai tudung je kalau bukak sana.. bukak sini...






Jasa Ibu Bapa Dilupakan, Jasa Orang Lain Disanjung

✿ CikCimi said...

arabian nite.
best la.
pakai baju blink blink kasik silau punya.
nmpk pusat seksi,.
baru fesyen.
:DD

lini hasnan said...

Q : ye baiklah. tp situasi sy agak bz jadi kn tgu ms y sesuai sikit.huhu

lini hasnan said...

fara : erk, ko suka seksi ea?haha

lini hasnan said...

tenang sudey : betulbetulbetul

lini hasnan said...

cik mimi :blink3 ye? huuhu. lawa gak tu

rabbani said...

plik, model ke3 tu dr arab culture jgk ker?..
tp klu as pakai semua tu mmg x dpt nk gmbarkn... sory....

lini hasnan said...

haha.statement mmg kuang asam ye bani.