CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Thursday, January 27, 2011

kenapa berblogging?

Assalamualaikum wbt..


Malam ni aku taknak cerita lagi pasal tournament volleyball aku. Mood terpinga-pinga sebab game tadi sangatlah besh! Rasa nak ulang balik je tournament tu sebab tadi aku macam tak puas hati sangat sebab buat mistakes bodoh, serve sangkut kat net! Menyampah!

Ok dah, kenapa aku berblogging?

Sebab utamanya adalah dapat nuffnang meluahkan segala cerita dan isi hati aku. Tanyalah siapa sahaja yang kenal aku, memang aku selalunya di nilai sebagai seorang yang peramas peramah dan banyak cakap.


Aceli aku tengah emo ni, sedih weh! tadi game menang, banyak benda nak citer dekat incik dia, tapi dia pulak bizi memanjang! amek la engko cik belog, aku sumbak semua rasa hati dalam ni..eiii!



Subhanallah, itu lah ko as,
ikutkan sangat amarah tu,
tu sikap syaiton as,
tengok, idea pun terus kering.
Dah, jangan marah-marah ye :)
Bai!

3 comments:

ashutz said...

wah hebat cik we ni.. menang je.. mcm mane nk wat nuffnang tu..huhu ajar cket.. pastu byknyer follower awok.. wt gano tu?

Mohd Ridhuan said...

tahiah r menang game...
ehhehheh...

mekar said...

Blog juga menjadi tempat meluah segala yg terbuku dalam hati.