CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Sunday, January 9, 2011

"Bloglist Istimewa untuk Blogger Baru"

Assalamualaikum wbt..



Terima kasih Incik pokli sebab tag as,  mari kita terjah apa itu bloglist blogger baru!

Ahsfantasy24.com ingin menjejaki blogger baru, khususnya bagi mereka yang mempunyai bilangan follower kurang daripada 300. Tak kiralah walau dah bertahun, tapi kadang-kadang tetap baru kan bila tak ramai yang berkunjung. Rasa segan nak beramah mesra dengan mereka yang punya follower yang ramai? Jangan bimbang sebab anda pun mampu setanding mereka, berusahalah.

Tapi jangan bimbang, bukan hanya terbuka kepada blogger baru, blogger lama yang kurang maju trafiknya pun boleh join jugak.hee.Kalau masih tak faham entri aku ni, boleh buat rujukan dengan tuan tanah empunya penganjur. *eh, apa punya ayat la aku ni.

Ok, syarat-syaratnya:
  1. Blog anda mestilah mempunyai follower kurang daripada 300 orang; ~~~ DONE!
  2. Buat satu entry yang bertajuk "Bloglist Istimewa untuk Blogger Baru" dan linkkan ke entry ini; ~~~ DONE!
  3. Tinggalkan Link entry yang telah siap anda di ruangan komen; ~~~ DONE!
  4. Tidak wajib untuk menjadi follower saya, namun saya berbesar hati jika ada yang sudi; ~~~ DONE!
  5. Tag 3 orang rakan seperjuangan anda; ~~~ DONE!
  6. Meminati dunia blogger dan tidak sombong. ~~~ DONE!


aku nak tag :
  • Incik hamihemo
  • Incik Bazli
  • Cik lienda





15 comments:

Ujang9897 said...

wow..bagus nya...nk gak sbb sy pun baru..hee

lini hasnan said...

sila sila ;)

Lulu caldina said...

good luck bebeh..ngee

lini hasnan said...

toce-toce bebeh!

||aLeaSaRa|| said...

wah nk join ni ngee...best dpt ramai kwn2 kan.slm perkenalan ye!

lini hasnan said...

salam kenal jugak aleasara ;)

Namee Roslan said...

saya suka!! saya pun baru! :) txs as.

AkuMuzikFilem said...

Bolehlah. Baru juga, 23 pun tak cecah.

fiq. said...

selamat bersegmen semua! =D

fiq. said...

selamat bersegmen semua! =D

Cik Puan Lara said...

saya singah sini :)

eyka hashim said...

follow here..:)

Anes Ysff said...

im blogwalking to your blog , nice blog anyway :D . Can follow mine , http://asysff.blogspot.com/ . :-> im newbie

Pnutz Lotpi said...

hai! i'm newwwwwww!

do follow me yeh :)
pnutzlotpi.blogspot.com

Delle Ysf said...

Hi I'm new ��

Do follow me
dilaysf.blogspot.com