CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Friday, January 7, 2011

Mari mari Cik adik, Mari mari Cik Abang

Assalamualaikum wbt..

Eh, anda semua tahu tak sekarang ada chocolate fair dekat Mid Valley? Tahu tak? Tahu tak macam-macam jenis coklat ada jual kat sana.? Tahu tak ada banyak potongan murah-murah tapi harga dia masih mahal lagi? Tahu tak coklat dia sangat best terutamanya yang dark chocolate tu? Tahu tak aku ni sangat lambat tahu info, tahu pun bila baca adik junior post dalam blog dia. Terima kasih yana untuk info itu. Ok sambung balik. Tahu tak aku rasa teringin sangat nak pergi kat sana sekarang? Tahu tak aku dah cancelkan nak dating dengan fairuz (kawan aku) kat sana hari ni? Ok aku tahu anda semua dah meluat baca mukadimah aku.haha


 Mula-mula jum tengok iklan tuan punya blog dulu.

Manis jugak bila aku senyum tutup mulut
Hujung minggu macam ni memang bosan, kadang-kadang rasa nak potong bantal buat lunch tengahari.T_T Bakal bf pula nak topup tido sebab semalam tido lewat buat BBQ. Kawan-kawan ramai yang buat hal sendiri. Oppa Que pun keluar pergi lowyat tak ajak aku. SENGAJA tak nak bawak aku okey? Rase macam nak mogok satu hari taknak kawan dengan dia.T_T. Tapi esok kena kawan balik dengan dia sebab nak mintak die buatkan header baru yang cantik dan menawan. tulisan kena kecik sebab takut ramai yang nak usha aku nanti. 

 
Eh lupa nak cerita, aku sekarang gigih jogging setiap petang, maklumlah badan sudah tak solid macam dulu lagi. Abah bising sebab badan dah macam tong drum. Mama pulak bising sebab setiap kali aku balik rumah, makanan dalam peti habis. Sadis kan bunyinya. Bakal bf pulak pandai buat ayat tacing. "Ala, ijat tak kisah la as gemuk pun, tapi nanti tak cantiklah bila pakai dress nak g dinner kan". See, ayat sopan santun sangat kan. Haha. Tapi aku memang patut jogging pun, sebab sekarang nak bangun pun ambil masa 5 minit, sadis sangat! T_T


Ya Ampun, mintak jauh la aku nanti kembang sampai macam ni..Cepat bagi aku dorongan dan sokongan ye. ;)


till then, bai!

Psst: Bakal bf tido tak ingat dunia, tido la sampai esok! huh

6 comments:

Wan Zulqhairi said...

dua2 mantap...

lini hasnan said...

dua-dua mantap? see readers, Que mmg mcm ni, jgn tekejut ye.haha

nelly said...

mak oi . .

besar nya badan gambar yang tu .
bukan gambar yang pertama tau . hehee

lini hasnan said...

ceh, ckp je la badan aku.haha, no big deal la nelly ;)

rabbani said...

mmg best choklat...patut la as sihat jer nmpak..upaya suka choclat...hehehe

Fxysche Nas said...

aaaaaaaa...ngeri...
fuhh fuhhh..minta jauh2 dr jd cmtu gk..wuu