CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Saturday, January 8, 2011

Tidak semua realiti hidup itu manis.

Assalamualaikum wbt.

Aku selalu silap. Silap menilai, silap menegur, silap buat pertimbangan..
tapi Alhamdulillah, Allah swt masih sayangkan aku. DIA bagi peluang untuk aku sedar salah aku.
Kadang-kadang terlalu menjaga hati orang sampai rasa tak sedar hati sendiri macam kena siat dengan pisau, Its ok As, normal la tu hidup dalam dunia sekarang, ko tak boleh nak cengeng sangat. lempang nak?

Rasanya lebih elok jika aku letakkan garis sempadan antara aku dengan lelaki itu.
Ye, tak patot aku terus-terusan anggap dia bakal bf aku sedangkan hubungan kami masih dalam laut lagi.
Apa yang aku ada hari ni sebenarnya bukan penentu hak mutlak aku pada hari esok.
Dia hanya kawan, tak lebih dari seorang kawan.
Kami kawan biasa, bukan luar biasa.


=












=















=












hey hati, kenapa nak serius sangat ni?
Ada masa lagi la nak baiki hubungan.
just think positve ye sayang.
Dah, lap airmata dan have a nite dear!






till then, bai.










6 comments:

Iskandar Shah said...

Ingat as, biar orang lain yang lebih sayangkan kita. Jangan kita yang hanya sayangkan dia berlebihan. ;)

lini hasnan said...

sebenarnya, dia sedangkan kusut, keliru dan mencari konklusi diri die lagi sekarang, dan sy akan bg dia masa. selama mana pom, saya tgu dia ;))

B A Z L I said...

nice lah cik lini kiter!!

lini hasnan said...

ape yang nice? kita tengah sedih ni nice plak. huhu. jum makan jum!

fatien adibah said...

hehe.takpe as.sabar eh.the more you sabar,the more you get.inshaAllah.May Allah bless you.and always.:)

lini hasnan said...

uhuu,need ur shoulder dear ;(