CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Saturday, March 5, 2011

Mata habuk masuk lagi ke?

Assalamualaikum wbt..

Baiklah, rentetan dari episod duka seorang aku, pergi kelas memang mata sembap giler, tambah-tambah lagi hari ni hari presentation subjek paling penting dalam hidup. Owh, how strong i am. Petang tadi kol ayahbonda tercinta, terus dapat semangat berjuta-juta. Hey, hipokrit lagi? Meh kasi lempang sikit nak!

Btw, tens dekat semua frens yang kasi aku semangat, yang pujuk segala bagai, ouh i rasa apreciate sangat. Semalam hari yang sangat damn giler, rasa macam diri sangat tak berguna, rasa macam kain burok yang terbiar dekat sinki, yekkss! Tapi hari ni dah lil bit cool down, takde la rasa nak chek henfon 24 hours, tapi tipu lah kalo tak crying on lepas solat kan, stil lagi rasa syahdu dengan ujian Allah swt yang maha berat ni. T__T


Hey, i wanna share you satu quotes yang sgt meaningfull. :)

You don't have to drive any BMW or Mercedez or Skyline to be gorgeous. Be an imam in prayers. That's how I define gorgeous. You don't have to have nice voice and hush me with lovely songs to woo me. Recite the Kalamullah, Al Quranul kareem. That's how i would melt. You don't have to be rich for me to love you. Please have a kind heart. That's more than enough for me and my parents too. Nobody's perfect. You are nobody. So you are more than perfect for me :)


Quotes ni aku jumpa dalam blog kakak my besties, kak AMie  :)

 See, masuk habuk memang bahaya, mata yang cantek boleh jadi sepet, nyampah! Lepas ni kena jaga mata elok-elok. Mata hati pom kena jaga, nanti seluruh badan effect ;p


Psst : Ada orang cakap aku kuat, dalam masa dua hari boleh cool down. Hey, jangan tertipu dengan sarcastic punya senyuman la. Senyum cantek-cantek, hati rabak mana ko tahu?



Taknak jatuh cinta lagi. Till then, bai

8 comments:

Yatt Muhammad said...

ape yg berlaku kat member aku nie ha???

lini hasnan said...

haha, biase lah yatt..sometimes kita kat atas, sometimes kita kat bawah. Mungkin Allah swt nak hadirkan orang yang lagi baik utk aku. :)

JIJI YU said...

meh la jadi makmum aku bulan pose ni..ehhee

lini hasnan said...

haha, mu melamar aku ke ni? yeay!----> terus lupa daratan baru lepas keciwa dop..

Ili Nadhrah said...

jgn lah nanges lama-lama :( masa akan bantu lini lupakan yang pahit. satu hari nanti lepas masa berlalu, lini mesti akan tersenyum bila teringat peristiwa pahit tu. so smile okay :)

lini hasnan said...

betol kela,,tapi bila ia melibatkan masa tu yang buat lini rasa hati rapuh giler, sumpah rasa tak larat sgt nak hadapi situasi mcm ni :(

Ili Nadhrah said...

kela fahamm..kela penah alaminya. siang2 keluar la jalan2..petang2 pegi bukit ekspo..malam2 sunyi pulak jumpa allah..nanti cepat la lini lega..dan masa sedih akan jadi singkat..:) chaiyokk!

nyonya penang said...

hye cikgu..=)
xslh hipokrit..cuma jgn slalu..nnti org perasan..hehe