CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Friday, December 31, 2010

Surat untuk mamat gentleman

salam olls.

Korang semua kenal tak mamat cengeng nama wamozuwaha? kalau tak kenal, cepat pergi blog die dan follow. Blog die sangat best dan superb. Siapa  wamozuwaha dan ape kaitan dengan aku? Beliau adalah kawan baik kekasih aku merangkap segala penasihat dan perunding peribadi aku. kalau korang baca entri ni, korang memang kena percaya, sebab semua itu adalah betul. Yup, beliau memang pending sempoi dan simple giler.

Oppa Que, 
Dari hari kita rapat sampai sekarang, mu masih lagi seorang yang sama. Masih lagi pending mengalah dengan aku. Ape pom yang aku marah, mesti mu maafkan. Aku tahu mu geram dengan aku, selalu cakap aku kedekut tapi aku memang kena kedekut sebab aku nak simpan duit buat beli barang kemas banyak-banyak. =.= haha.tipuu.

Oppa Que, 
Ingat tak lagi masa kita 2 orang pergi jogging dekat Bukit ekspo? seronok kan masa tu,sebab kita singgah dekat kebun Zul pastu kita tolong die siram segala pokok-pokok dia sampai lupa dah azan maghrib..*erk, jahilnya bunyik.haha.

Oppa Que, 
Ingat tak lagi masa kita bergaduh sebab 3 hinggit mu? Masa tu memang aku emo giler sebab ko mintak dalam fesbuk sambil menyindir-nyindir, sampai lepas tu aku remove mu dari frenlist, kejam giler kan.. Lepas tu buat la adegan pujuk memujuk. *malu-malu.

see, dia sangat gentleman kan? sila lah usha die wahai si gadis, die masih solo dan sangat berJURUS!

Oppa Que,
penat lah aku asyik nak buat link.T_T.. Ingat tak lagi kita pergi berpicnik dengan Sungai tekala? Best kan masa tu, walaupun aku seorang je perempuan, korang semua langsung tak layan aku macam puteri raja.huhu. Ingat tak yang kes kita duduk bawak air terjun lepas tu air mencurah-curah turun kat kepala aku sampaikan swimming cap aku tercabut. buat malu je..ingat tak yang kita kejar monyet sebab curi makanan-makanan kita, penat masak kan.hihi

muka lapar tak ingat dunia

Oppa Que,
Ingat tak kenangan kita masa pergi zoo ramai-ramai pakai baju sama, bawak beg galas dekat belakang sebijik macam budak sekolah? Ingat tak kita semua penat berjalan kaki lepas tu duduk berhenti makan bekal yang Zul masak? best kan..Bila lagi kita nak pergi picnik macam dulu-dulu.?

 mesti si gadis cancel terus usaha nak ngorat die sebab tengok nafsu pelik.tsk_tsk..

Oppa Que,
aku nak mintak maaf banyak-banyak dan terima kasih banyak-banyak sebab banyak benda asyik nak bergantung dekat mu je. Nak buat header pun mu jugak buatkan. teman pergi tandas lepas meeting pun mu jugak yang temankan.teman tido  buat keje kat bilik meeting pun mu jugak yang ada kat sebelah. nak tengok gambar JULIA PEREZ pom tunjuk dekat aku jugak..see, banyak ni puji, silalah belanja aku makan ok.haha

jangan nak buat muka stim depan aku boleh tak?. lempang laju-laju kan.
Oppa Que,
walau mu selalu kutuk aku jari pendek, kaki gemok, kaki tak exclusive, raja selalu kedekut bagai, jari kematu sebab tak pandai melukis, aku terima dengan rela hati cemuhan sebab aku tahu, semalam aku dah menyusahkan mu dan nuar, dan aku dah menjadikan malam new year mu malang sebab kena tolong teman aku tunggu motor aku yang kehabisan minyak. T_T.huuuaaaa...

kenapa motor mu kotor giler? pemalas hapas!


pssst: janji kawan dunia akhirat ye! *ampun bakal bf, nanti sy wat entri pasal awk plak ye, jangan jeles dear ;)
till then, bai!


17 comments:

Wan Zulqhairi said...

Waaaaaaaaaaaaa.... sebak di dada i.. tQ2... malunyaaaa...

mellyana sara said...

:) frendship tu x de limit. hope persahabatan kalian kekal sampai mati.

amier azrul said...

waaaa..
aku plok nk nanges :p

lini hasnan said...

Que : taip sambil nangis tau.teringat yang kita ketakutan semalam.haha

lini hasnan said...

mellyana : Amin.tens. ;)

lini hasnan said...

amier : hee...sowi kfc smpai lmbat sbb diorg ne tlg aku.huhu..mu pom saing smpai mati

Wan Zulqhairi said...

nnti aku mati mung kena gi baca yaasin taw..

lini hasnan said...

okeh. bukan stakat yasin, sekali dgn pggali kubur aku tlg carikan.yihihi..

darkbatman said...

dh salu msk blog dia..tiap2 hr.hehee..
sbb dia ske komen kat blog aie..nmpk dia pun cam baik jer..

tenangsudey said...

hehehhee nice post..

Rainbow said...

romantik abissssss!...

zakiah said...

jiwo as.. hahaha

lini hasnan said...

darkman : erk? tersedak aku.haha

lini hasnan said...

tenang sudey : macih macih. senang-senang komen la lagi.haha

lini hasnan said...

rainbow : aku pandai romantik dengan kawan je. dengan bakal bf tak pom.huhu

lini hasnan said...

yah : biase ar der

nyonya penang said...

waaaaaaaaa........=)