CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Monday, December 27, 2010

naluri keibuan

salam olls..

Tadi musuh sahabat baik aku, Oppa Que suggest satu belog best. kalau nak tahu, sila klik disini.  okey, selesai sesi mukadimah..

Masa aku kecik-kecik dulu, teruja sangat bila nampak kembar. Maksud aku, kembar tu nampak macam best je, ada kawan, ada teman, ada macam-macam la. Nak dijadikan cerita, masa dulu aku pernah kapel dengan kembar yuu. meletop gitu. dahla kembar tu pemain bola sepak. memang meletop mak hayam la. Erk, masa dulu tu adalah masa darjah 6. See, kecik-kecik dah gatal. lempang nak?

Disebabkan keterunaan keterujaan yang kuat pasal kembar ni, maka timbul la angan - angan aku dari dulu sampai sekarang nak anak kembar. kalau baby girl, pink-pink je nampak..sweetnyaaa..ok stop berangan. baru 21 tahun ye, lempang laju-laju kang.

See, dah nampak kan keluarga bayangan. haha. giler kentang punya berangan. Lukisan pertama telah berjaya dihasilkan..bangga seyh.haha.  Dibawah merupakan komen Oppa Que a.k.a WamoZuwaMaha :
  1. Sangat kesian dekat bapak sebab dapat wife orang giler.
  2. Bapak kena usung kotak. * itu songkok la mangkuk.kuang asam. haha
  3. Tu baby ke kura-kura? arghhh!
  4. kesimpulan, lukisan ko tak cantek. kuang asam ko! muahaha..

sekian sesi mengarut kali ini. till then, bai!

6 comments:

hiro said...

keh2..biso2.

rabbani said...

ko dah x muda lagi la as...
hehehe....mmg patut merancang dri awal nih..

lini hasnan said...

hiro : ;p, sedak sek kito

lini hasnan said...

bani : eh, yekedok? muda ag.huhu

eqbalzack said...

apa2 pun jom kita tengok bola kat RTM1...hehe

lini hasnan said...

jom!