CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Monday, December 27, 2010

rindu terhenti

salam olls.

bila dah berhari-hari tinggalkan blog, rasa malas nak hupdate blog. tp demi sesuap nasi, aku gagahkan jugakla diri nak tulis entri. motip nak duit nuffnang?? hahaa. ok tak lawak.

kalau berlumba lari, mesti aku yang paling last sebab aku baru nak hupdate pasal piala AFF suzuki. very da maluu. see aku merendah diri kan kan kan?

pasukan Melaysia memang hebat..aku kagum yang part Shahrul Idlan bagi hantaran dekat Safee Sali. memang melompat-lompat aku depan tv, ye depan TV okeh! kecewa sangat tak dapat pegi stadium tauuuu..By the way, aksi cemerlang Khairul Fahmi Che Mat memang dah dijangka. *mestilah, keeper kelantan kannn*. sedikit riak disitu ye.

apapun, aku paling minat Muslim Mohammad, memang steady la pertahanan skuad kebangsaan.. semoga berjaya mengekalkan aksi cemerlang ini. Sukan Terbaik Hanya di RTM. :)


first leg kat stadium nasional bukit jalil
*mahali dengan kuna tu main untuk kolej aku dekat upm. bangga tak??


tanah tumpahnya darahku..


psst : malu-malu dengan entri paling lambat.huhu.till then, bai!

5 comments:

Fariz Danial said...
This comment has been removed by the author.
Fariz Danial said...

wah3
maken best la blog mu ni as. bile bace pon rase sedap..

polo2

Orang yang kalut adakalanya nampak sangat kelakar, tapi mereka lebih banyak berjaya dari orang biasa
► Play. ▌▌Pause.

Wan Zulqhairi said...

muslim tu mcm blur jew aku tgk...

lini hasnan said...

fariz danial : haruslah..haha. semakin mengimprovekan diri okeh.huhu

lini hasnan said...

Que : erk?