CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Thursday, December 2, 2010

epi besday adikja

salam olls.

Ni entri laju-laju. sila jangan marah. semalam ialah birthday adik aku yang ke-12. kesian dia, lahir hujung tahun. lambat je sambut besday. apapom, mari kita menyanyi lagu selamat hari lahir untuk adik aku.


video

Selamat hari jadi achik. semoga panjang umur, semoga murah rezeki, semoga pandai dan lagi rajin dari kaklong, semoga kau tak nangis lagi bila datang matahari bulan, semoga kau cepat matang dari kaklong. Amin..





p/s: Esok aku balik kampung. bulan lepas aku sudah terminate berukben broadband celcom aku sebab line sangat lembab. Ingat nak sambung pakai mxs balik tapi masalah budget tak cukup. jadi, bercutilah aku dengan aman tanpa internet. Sila jangan rindu aku ye. till then, bai.

6 comments:

hamzah ian said...

selamat hari lahir.. semoga dirahmati tuhan

lini hasnan said...

terima kasih ;)

Kanda said...

Bila besday awak as?

Anuar Al-Ameen said...

jangan lupa follow + layari blog yang baru saje dilahirkan 4 Disember, inilah aku,,,untukmu,,,
http://anuaralameen.blogspot.com/

lini hasnan said...

kanda : ehem..malulah nak cakap. maluuuu

lini hasnan said...

nuar : ye dah follow!