CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Wednesday, December 1, 2010

belajar guna header

salam olls..


Aku ada ramai kawan lelaki. Dalam ramai-ramai kawan lelaki, ada jugak la yang kreatif dan bolok berseni. Nama beliau ialah samy vellu Wan Mohd Zulqhairi. beliau sangat pandai dalam hal gosip edit gambar.haha..kalau you all minat nak tengok gambar beliau, bolehlah berkunjung ke blog beliau. masih single dan jugak merupakan seorang anak hayam emak.Eh, kenapa asyik story pasal beliau? eiiyuu, geli. ok, kembali kepada topik asal.  Salah satu contoh hasil beliau ialah header aku. eh, bukan header sekarang ni. Bakal header aku. Tapi aku macam segan la nak letak sebab header ni nampak cantik gila kelakar sangat. Apa pendapat anda semua? Perlu ke aku guna header ni? nampak comel tak?



tengok, tengok dan tengok lagi! aku kena paksa pilih gambar ni..sangat kesian kan.. sudah la pipi kembung, muka masam, letak jadi header pulak tu. Que cakap gambar ni berseni. sangatlah mak hayam kan. patut ke aku jadikan gambar ni header???


note : sumpah muka aku bukan macam tu tau. ngee..till then, bai.

9 comments:

Wan Zulqhairi said...

nak tanya pendapat tapi header tak tunjuk pom... ermmmmmm alohhh..

lini hasnan said...

sabarlah siket. lempang sat g berjambul. haha

naLLysSs said...

lawa2..

lini hasnan said...

lawa ke? cam berudu kembung la..huhu

piKah said...

aku suka bebe!

comey :D

HonEyBuNNy said...

PATUT2....guna la...;-)

lini hasnan said...

pikah : yeke ni? hehee..malu lah..

lini hasnan said...

honeybunny, ye baiklah. i will.haha

Cik Nad said...

comey2...sila gune header ini dgn segere..