CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Saturday, September 17, 2011

Perempuan yang minat bola sangat cool ;p

Assalamualaikum wbt...

Saya tahu niat incik Amier sebenarnya nak memuji saya kan. kihkihkih. Tapi nanti kalau puji on direct kang kena marah dengan mister awek dia pulak so beliau pun mengutarakannya secara overall. *ala, cakap je la depan-depan aku ni cool, auw!*

Lately, saya agak ketinggalan sikit bila berbicara tentang bola. Al-maklumlah, bila dah masuk kuliah ni, kadang-kadang terlepas nak tengok berita, nak baca paper pom malas-malas. Tapi mujuq juga lah bukak blog, kadang-kadang tu ada jugak blogger yang announce kan result terkini EPL match dengan Piala Malaysia, dapat juga tahu serba sedikit kan. Toce-toce braderr.

Anyway, i'm fans of arsenal. tapi tapi tapi kenapakah team ini selalu kalah sejak akhir-akhir ini? Itu hari main dengan Man United kalah 8-2 wooo, dan dan malam ni pulak kena dengan blackburn. Oh hancur berderai hatiku. Come On Arsenal, go go!
 *harap-harap next game will be better, oyeah!*

Oh hensemnya incik-incik hero saya, aummm!

Tapi sekarang saya sebenarnya dah kena bahagi hati untuk support Man United pulak. Memandangkan incik boyfren fanatic fans of team itu, jadi saya secara paksa rela kena minat Man U pulak, HARUS KE DIPAKSA INCIK BOYFREN? haha.. So sori incik-incik Arsenal hookay. *sapa suruh hengko selalu kalah kan?* Dan saya rasa kemungkinan besar Man United akan menang game esok dengan Chelsea, kan? Nak tahu kenapa?

Scroll down pleaseee..: ( idea diciplak sebijik-bijik dari blog incik Triple A yang hensem. kahkahkah )

1. sekarang ni rekod tanpa kalah dan tanpa seri dipegang oleh team Man utd..termasuk kemenangan besar terhadap arsenal 8-2 (oh malu nak tulis, demmit!) dan bolton 5-0.

2. persembahan mereka lebih konsisten bagi setiap perlawanan..yela, menang je asyik-asyik..skor pulak banyak.

3. key player : wayne rooney..of course, he is a great player though..boleh dikatakan, if chelsea lawan man u, ade je mamat ni skor..kene pulak, dh dua match die hatrik.

4. susah nak mencari kelemahan team ini, sebab they are like a perfect team..all attributes are belong to them..like to play in higher tempo, ade individual skills, team spirit, talented goalkeeper and high mental attribute such as determination and concentration,& tough and discipline defends.


Yeah, glory-glory man united, hiksss! 



Ps : Erk, saya cool ke? hihi. *perasan!*

Okbai, till then we meet again. :)

9 comments:

amier azrul alias said...

1) entry aku tu bkn untuk mu, tp untuk semua :p

2) dang2 je minat man u jugak ek? keh keh!

3) memang la keterangan aku psl man u sgt hbt..tp tak semestinya chelsea akan kalah..got it?hehe

4) entry ni cool..hee

hamihemo said...

M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...M.U...

fyza oh fyza said...

hoyeahh go go go MU ! sy pung minat MU hihi xD

JIJI YU said...

aku dah tukar team tak sokong arsenal lagi...wakaka

Nur Intan Syafinaz said...

ok tak suke bola..hahahaha

Taufiq Tiramisu said...

yeah. anda memang cool!! hahah. hidup MU!!!!

New Entry : Setiap Orang Mesti Ada Yang Tersayang.

H.J said...

huh,,tak setia dengan arsenal yer..

msredcheesecake said...

msredd peminat pasukan bola sekolah menengah seksen 18 je....hheee

Eera Shera said...

ok..nak lari jauh2..x minat bola :p