CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Saturday, September 17, 2011

Pesta Seks? Giler tadak otak ka wei!

Assalamualaikum wbt...

Fuh penat saya menggodek alam dengan gigihnya untuk menukar background blog terchenta ini! Ok fine, saya tak pandai membuat dan mendesign header dan template sendirik..Sobs...sobs..sobs.. Anyone yang baik hati tolong buatkan header untuk saya tak, Put up ur hand please? =.=

By the way, udah baca berita hari ni? Haa, tengok tu. Kemain lagi hengko, gosip artis bukak, website lucah bukak, ni isu semasa ni hengko tak bukak? penting ni wei! Jangan jadik manusia dalam tempurung. Oh please jangan hokay..*apesal saya emosional semacam ni? kehkehkeh*

Actually saya dengan dukacitanya sedey bila baca tajuk depan harian metro hari ni. Subhanallah, PESTA DADAH, SEKS DISERBU. Tahu tak siapa yang terlibat? Yes, university students! Wah, seronoknya melepas tension dipesta seks. Wah, seronoknya geleng-geleng kepala, teguk air arak, cucuk-cucuk dadah. Puasssss! Puas kejadah hengko! Ada hotak silalah pakai dengan semaksimun-maksimunnya ye, bukan guna kepala lutut untuk berfikir.haishhh. Kan dah start membebel. ini ke umat akhir zaman? Tolong la jangan buat macam ni, kalau ditimpa bala, bukan hengkorang saja yang kena. Kita semua kena, yes KITA. Tak tengok tsunami yang berlaku dekat Aceh? Tak ambil iktibar dari sana? Akai ada ka? Tak payah lah kita ni duk perhambakan sangat hiburan semata-mata, keseronokan duniawi tu semua chek oi. MasyaALLAH.. takut saya, sumpah saya takut sangat bila baca berita tu.. Saya takut kita semua akan alami nasib yang sama ataupun lebih teruk lagi dari rakyat acheh sana. Nauzubillah..


Cuba fikir perasaan ibu bapa kita bila tahu perangai anak-anak tak ubah macam syaitan? :( Berubah lah..

http://www.hmetro.com.my/articles/Pestadadah_seksdiserbu/Article, click untuk view harian metro online.


Till then, we meet again, okbai :)

4 comments:

ayuyuuu :) said...

yes. dah bace jugak.
rugi mak bapak hantar belajaw!

memang patut perasaan mrah ni ada.


semoga kta2 terlindung dr gejala2 mazmumah ini. aminn.

Eera Shera said...

ape guna ilmu yg penuh di dada kalo tak tau guna..sia2 je blaja tggi.
cian mak bapak dorang

Run Away said...

dasyat kan....../salam kenal..;d

Panggil Aku Han said...

ok dh bace...mmg xde otak btl bdk2 tu..