CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Saturday, September 24, 2011

Untuk kawan-kawan yang bersedih ^__^

Assalamualaikum wbt...

Hello pretty and handsome, how was your weekend?I'm freaking bored, seriusly! Tapi setakat ni Alhamdulillah sebab walaupun bosan tapi saya masih lagi diberi kesempatan olehNya untuk teruskan hidup dengan penuh gembira. Ecece #kenapa tiba-tiba hasfalini menjadi begitu skema? By the way, a thousand sorry for all of you sebab dah lama tak update belog. Maklumlah, makin lama, kuliah makin sibuk, hidup penuh huru hara, bangun pagi terus gegas masuk toilet, pung pang pung pang terus pergi kuliah, balik kuliah terus digoda oleh bed yang super lembut. Yeah, Im busy having such a great life. Friends, family, assignment, and all that..Eh tak lupa jugak dekat boifren tercinta, auw! It such a wonderful. Trust me. Hihii. *eh, macam ada orang nak follow kau kan, perasan!



You can't change what has already happened so don't waste your time thinking about it. 
Move on, let go and get over it.
 
Lately, ramai sangat yang suka post status sedih dalam fesbuk. Saya tak suka baca. Serius. Bila kau sentiasa selubungi hati dengan kesedihan, kau sebenarnya mendownkan diri kau sendiri.. Be strong and be tough. Sentiasa ingat Allah swt, he knows the best for you. :) Sometimes you have to smile and pretend everything is okay, hold your tears and just walk away. Simpan kesedihan dan act like clown dengan harapan someone's day become a liltle brighter. ♥♥♥   InshaALLAH.



Till then, we meet again. Babai

2 comments:

Anonymous said...

luv it!!

ayuyuuu :) said...

betul sokong.

jika selalu selubungkan diri kita dgn kesedihan, itu yg selalu akn menjatuhkan diri kta sndri

keep strong and stay calm :)