CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Sunday, May 1, 2011

Every single promise ai keep. Auwww!

Assalamualaikum wbt...

Janji adalah suatu promise yang sering diungkapkan dari mulut setiap manusia. Faham bukan? Memenuhi janji bukan mudah seperti menabur janji. Analoginya begini, membuat ijazah tidak semudah menerima ijazah diatas pentas sambil tersengih menghadap kamera. Erk, ok, takde kaitan. 

Anyone yang suka berjanji, please lah tunaikan. Bernanah hati tau bila suatu pengharapan diberi lepas tu engko buat tatau jek.

By the way,kelmarin  aku pegi Pesta Buku dekat pwtc. Super-ramai-giler-tak-terkata okeh bila sampai sana, lautan manusia sangat-sangat. First time pergi pesta buku kat sana memang besh la. Borong buku ujang banyak-banyak, beli buku rujukan untuk latihan mengajar sem depan, beli buku cerita dekat adik-adik, beli..beli..beli.. pergh! Rambang mata taw!!
Eh tak lupa jugak kepada incik-driver-yang-gojes iaitu cik feruz sebab ke sana ke mari menemani aku sehingga sakit tulang belakang. Padan muka, boooo! Tapi seriusly aku appreciate with her sebab willing nak teman aku, even bersesat-sesatan dalam bandar KL hampir sejam. Berpeluh kaw-kaw punyerr. Tens tens tens!


mr MA : saya bejanji nak tunggu awak kan, dun wori. Saya jenis yang berpegang pada janji. :)

1 comment:

Nurie said...

nnt sy g ambil novel yer..thanx a lot..