CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Sunday, May 8, 2011

Puan Emak...^___^

Assalamualaikum wbt...



Puan Noriah, selamat hari ibu. Mintak maaf dari hujung kaki ke hujung rambut. Terima kasih atas segala jasa yang takkan terbalas sampai bila-bila. Cik hasfalini akan sentiasa sayang Puan Noriah hingga hujung nyawa.
 
Gambar dicurik dari blog lama ;p

Puan Emak, kak long rinduuu sgt. EH lupa. kaklong dah janji nak berlagak matang an pada usia ke 22 ni.kihkih
Btw, semoga mama panjang umo dan murah rejeki. Seronok bila balik rumah, dapat ronggeng-ronggeng sama, dah rasa macam bespren plak kan. Tapi satu benda yang palim tak best bila kuar shopim ngan puan emak adalah :

Situasi 1 : Dimana-mana shopping kompleks..
Promoter : Puan, beli la produk ni. Cantik kulit muka puan, kalau pakai W^@#SD  mesti lagi licin dan menawan.. Err, kat tepi ni adik ke? Bibik?
Puan Emak : Eh tak, ni anak sulong saya..
Promoter : Ooo. kenapa tak jaga kulit ni dik.. *sambil jeling-jeling ayam!.
 Kuang asam hengko!

Situasi 2 : Di rumah sendirik...
Puan Jiran : Hurm, sedapnya bau..Masak ape ni?
Puan Emak : Tu hah kaklong, masak pastri katanya. Dia baru belajar tu masak kueh-kueh..
Puan Jiran : Err,,*tutup hidong*.


Ciss betul!!

Last not least, doakan kaklong dapat bina karier dengan mantapnya, dan berjaya didunia dan akhirat. Amin. Love you mum. Muahhh!
 


Ok fine, jangan nak kata aku gemuk dari mak haku, mak haku yang kurus tau. Err.. ;p
Till then, bai.




3 comments:

ain revival said...

<------nak berlagak matang jugak pade um0 21 tahun nie...

hepi mothers day kak as..:)

ZWAN SABRI said...

yeah, selamat hari ibu jugak kepada ibu kamuu.. ;)

MySuaraBlog: Thanks Mama!

fatienwm said...

ma As yang cantik.:)