CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Monday, April 11, 2011

Entri mengarut, merapu dan meraban. Eh, meraban ada ke?

Assalamualaikum wbt...

Aku dah ok, jangan kutuk entri aku yang lepas, aku memang sentap semalam, tapi hari ni aku bangun, aku kesat airmata, haktuih betul cara kau layan aku sekarang kan! *emo sikit.

Almost 2 minggu jugak aku tak hupdate blog secara normalnya. Maklumlah, hujung-hujung sem ni memang bizi,, bizi esemen dan jugak projek sampingan. Eh lupa nak cerita, gua dah berBRACES, hua hua hua. mesti lu orang semua nak cakap aku dah makin cute kan? Yup, aku ade dengar jugak.ehe..perempuan kalau berbraces nampak cute. ;p Tapi ada jugak yang cakap kalau perempuan berbraces, boooo. =.= Biasalah tu, adat duniawi ada positif, ada negatif..


Sejak pakai braces, tak pandai senyum la. Fatin Liyana ajar kiteww.. ;p


p/s : aku menyesal dengan kenangan yang tercipta.

4 comments:

cik puan said...

cer tunjuk braces skettt!!

eLLa said...

oit pakai braces..
dlu aku pown ppakai braces gk..
tpi lepas pakai braces rase xske plak gigi ku ini..huhuhu

Cik Cekodok said...

berapa u buat eh braces tu? swasta eh?

Cik Cekodok said...

hyeee...
oo sawasta eh?
so berapa eh?
i nak tau.
:))