CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Thursday, February 17, 2011

Sori mori

Assalamualaikum wbt...

Hye peeps, lame betul kot aku tak menulis blog. Around seminggu++ aku tak update blog. Seriusly tak sempat weh, minggu test memang menyeronokkan. Tambah-tambah bila test berturutan setiap hari. Ish ish ish, penat betul otak!

Okay, what to say..hurmm. Btw, minggu ni perasaan agak sedikit terkejut dengan pemergian coach volleyball aku. Mangsa maut akibat langgar lari. Mari kita sama-sama sedekahkan Al-Fatihah kepada Encik Khairul Azra.

Al-Fatihah..
Semoga roh abang khairul dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama orang-orang yang beriman. Amin..

                                                                           
                                                                             *****

hurm, lagi nak cerita pasal ape? Ok good, hasfalini ada study esok pagi jam 8, and i still berblogging tak ingat dunia. But anyway, saya rasa bersyukur sangat sebab dikurniakan hari yang sebizi-bizi begini.*dey, apa punya bahasa ko guna ah*. Bila rasa diri amat bizi, dugaan dan tekanan yang datang make me betul-betul menghargai wekend yang ada, ^___^

Actually, tak berniat nak hupdate panjang-panjang pom, just nak sapu sawang kat blog sikit. Seronok baca blog enchek ni, gelak bagai nak rak. Sila-sila lah baca, konpem geli hati.kehkehkeh. 

Friends!, Do pray for me okeh!
Mama Abah, i promise and i will keep that promise. Luv u both! *hugs and kiss*

Tempek gambar penaja dulu ;p


till then, Bai!

psst : be strong for me, love!

16 comments:

naLLy said...

akoo pom sedeyh bila dak2 ni tag akoo maren... al-fatihah utk en khairul..

lini hasnan said...

:(

Kelas kU p@Gi said...

dah meninggal ke??? bla?? kat mna.. al fatihah... :{

lini hasnan said...

ish sape ni? la..taktau ke. kesian..arwah meninggal eksiden kat jempol. langgar lari. ;(

Fariz Danial said...

sem lepas aku pena maen bola tampar dengan arwah yang tinggi lampai ni.. isk3 dah meninggal da

alfatihah

lini hasnan said...

yup betol. arwah sangat baik danial. :)
kesian tunang dia, bdk master k6.

man yusoef said...

ermm...test tu ape? hahahaha

lini hasnan said...

amboi seniorrrrr..

amier azrul alias said...

tunang die bdk k6?
erm.

al fatihah..

lini hasnan said...

yup yup mey, budak master k6. bulan 6 ni kawen. tp jodoh tak panjang kan..kesian mereka. :(

naLLy said...

tunang die duk k6 ek?? dl akoo ase die dak kolej akoo.. mase die degree la..

Wan Zulqhairi said...

aku tag hang kat segmen nih.. manalah tau kot2 hng menang.. pastu hadiah plak umah banglo.. mantap!!

http://wamozuwaha.blogspot.com/2011/02/segmen-senyum-tak-nampak-gigi-gigi.html

Aida Ismail said...

al-fatihah.

as!! tuu tidur tu tidur betul ke tipu hahh? hahaha

lini hasnan said...

nally : iye betul la.. :)

lini hasnan said...

Q : tak larat dah masuk contest.asek kalah je. GIVE UP

lini hasnan said...

aida : eh yuuuu..lame tak ketemuan. *erk, yela, u kat obersea mane nak jupe ye dak. haha*

btw: itu tidur btol3 tau.. update la blog. rindu!