CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Monday, February 14, 2011

Contest Candid Terbaik

Assalamualaikum wbt...


Kalau nak join, click SINI

Ahaks! Ada pom gambar candid, penat saya cari. Jarang betul nak ada gambar candid ni :). Gambar syok sendiri adalah. haha. 


By the way :
  • Gambar ini diambil masa pergi kursus kepimpinan dekat Langkawi, tapi kalau tengok background macam belakang umah je kan =.=
  • Bersama dengan saya ini adalah kawan baik saya merangkap my heart beats kat upm ^___^
  • Gambar candid paling disayangi sebab kelihatan begitu kurus dan menawan. Auww! 
  • Eh jap, gelang kat tangan tu dah hilang tau. Ok tak berkaitan. tu jek. :)
  • Di harap kakak lawa dapat mempertimbangkan gambar ini. tenkiu mikiu.

Dengan itu, saya tag : Amier, Puding dan cikpuan  ^___^