CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Sunday, August 21, 2011

Menyambung misi yang terbelangkai sejak satu ramadhan.

Assalamualaikum wbt.

Seram pulak gua tengok blog ni, dah uzur bebenor. Dengan header yang tak keruan, background yang mintak penampar, oh terus lari mood nak menghupdate blog. Tapi takpe, tunggu kemunculan blog gua dengan wajah baru, jeng jeng jeng!

Eh hari ni dah 21 hari puasa? Oh yeah, tinggal 8 hari lagi nak beraya. Cepat betul masa berlalu. Oh bizi betul aidilfitri gua kali ni. kawan-kawan sibuk duk menelefon booking gua nk pegi beraya. kehkehkeh gua ade sikit-sikit feeling macam artis pulak bila kena booking.


Gua ingat masa kecik-kecik dulu, gua suka betul pergi rumah orang, sanggup naik basikal  (pakai baju kurung, betis masih mulus dan ramping) nak pergi beraya ni, bukan ape, time raya la ada sesi mengutip duit raya, kan? See, kecik-kecik dah mata duitan. Huuu

By the way, raya ni jemput reramai datang rumah gua. Banyak tawwww mak ittew sediakan kuih rayew. Rugi korang tak pergi. Ada sate lagi, ada roti jala lagi. Roti jala mak ittew masak besh taww. Jemputlah. Ala, anyone yang tinggal dekat area kota Bharu tu, hallo hallo la sama gua. Feel free anytime okeh. Tapi raya pertama tahun ni, gua bizi sikit, nak pergi melawat bakal mak mertua. Kehkehkeh. *gatai.

Sebut pasal mak mertua, terus down, seriusly gua rasa berdebar-debar. Harap-harap segalanya dipermudahkanNYA. Haip, share share la tips nak pergi jumpa bakal mertua buat pertama kali ni.^ ___^



1 comment:

Iskandar Shah said...

Rindu hasfalini!! ;)
Moga bahagia selalu bersama insan tersayang ok!